Svet perli

biseri

Dobrodošli u ružičasti svet perlica i bisera. Dobrodošli u Born To Shine Jewelry. Svu našu kreativnost i ideje sa puno ljubavi pretvorili smo u nakit.

Naš tim je mali ali sa puno energije i elana za rad. Vredno smišljamo kako da Vas svaki put iznenadimo nekom novom kreacijom.

biseri

Žena danas kako je mi vidimo u Born To Shine Jewelry je moderna, uspešna i poslovna, spremna da se bori sa svakodnevnim problemima a istovremeno nežna i emotivna. Stoga nastojimo da i naš nakit isprati njen svakodnevni ritam i obaveze ali i da uvek i u svakoj situaciji iskaže njenu ženstvenost i individualnost.

Born To Shine Jewelry je unikatan nakit, ručne izrade. U izradi najviše koristimo razne vrste poludragog kamena, kristale, staklene perlice, bisere i druge detalje za koje mislimo da će ulepšati neku ogrlicu ili narukvicu.

Poznato je koliko žene vole nakit, stoga nam je jako stalo da prepoznate naš trud i da Vam se svidi ono što radimo. Pišite nam Vaše predloge i sugestije i šta bi ste voleli da vidite na našem sajtu.

 

Marija

Share this post

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *